П`ятниця, 19.04.2024, 20:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Мирківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 23

«Комп’ютерні технології – запорука якісної освіти учнівської молоді» - назва проекту, над яким працювали учні, вчителі ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків. Підсумком проведеної роботи є відкриття комп’ютерного кабінету, яке відбулося 4 жовтня.

         Громадсько активна школа є однією з найефективніших моделей інноваційного розвитку сільських шкіл України, яка не просто надає освітні послуги учням, а й розвиває громаду, залучає батьків та громадськість села до розв’язання освітніх, соціальних, фінансових проблем, які існують як у школі, так і у громаді. Саме школа є ініціатором розвитку місцевої громади, сучасним освітнім, інформаційно–ресурсним центром села. ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: Oleg | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

Вже стало гарною традицією щороку вітати вчителів зі святом, влаштовувати приємні сюрпризи.В цей день приміщення школи було по-особливому красиво прикрашено, а в актовій залі на вчителів чекав святковий концерт.

Проте в навчальному закладі панувала і робоча атмосфера. Учні 9 класу побували у ролі вчителів, у ролі адміністрації школи, практичного психолога. Перед першим уроком Ящук Артем провів робочу лінійку, на якій ознайомив школярів з планом проведення дня учнівського самоврядування,  провели з старшокласниками нараду, на якій обговорили всі деталі, що стосуються навчання. Уроки проходили згідно розкладу. Нові вчителі, хоч і втомилися, але справилися з поставленими їм завданнями. Виконуючи свої обов’язки, старшокласники відчули наскільки відповідальна та необхідна професія працівника освіти.

Вчителі отримали багато незабутніх вражень та насолоджувалися теплою дружною атмосферою, створеною учнями.

 

Переглядів: 385 | Додав: Oleg | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

«Йде по сонячних світах через країну знань мій вчитель…»

Чарівної осінньої пори всі педагоги країни святкують своє професійне свято. Учні ЗОШ І-ІІ ступеня с. Мирків підготували вітання для своїх учителів, висловивши щиру вдячність за натхненну працю, за вміння долати життєві труднощі, за невичерпне терпіння та безмежну доброту. Зі щирими вітаннями звернувся до вчителів весь учнівський колектив. Розлилися дзвіночками голоси вокальної групи дівчат, які виконали віночок пісень. Завітали на свято вчительська Доля, ангел-охоронець, Мрія, Надія, Любов, Краса та Побажання, які подякували педагогам за турботу про учнів і побажали: долі світлої, ангела-спасителя, мрії блакитної, надії на краще, любові неземної, краси золотої та багато побажань і сердечних вітань. На закінчення урочистості звучала пісня «Побажання».

Переглядів: 384 | Додав: Oleg | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

«Золота красуня – осінь‑чарівниця
По землі ступає, золотом іскриться,
В жовте і червоне листячко фарбує
І картини дивні чарівні малює» -

під таким девізом відбулося Свято квітів та дарів осені у ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків. Серед чарівних, неповторних композицій важко було обрати переможця, бо у кожну композицію діти вкладали зміст, душу, захищали їх піснями, віршами. Та все ж журі вирішило віддати 1 місце серед молодших школярів – учням 4 класу за композицію «Нескорена» та її захист, серед старших школярів дев’ятикласники зі своєю композицією «З Україною в серці» та піснею‑захистом зачарували журі і отримали перемогу.

Переглядів: 384 | Додав: Oleg | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz