Понеділок, 06.05.2024, 06:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Мирківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Із року в рік ми, вчителі та учні ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків, підтримуємо гарну традицію відзначати День знань – початок нового навчального року, адже він знаменує початок нових досягнень і успіхів на шкільній ниві.  

 Навчальний рік розпочався святковою лінійкою.  Учнів, батьків та педагогічний колектив привітали директор школи Ящук Г.В., сільський голова Лем О.І., настоятель місцевого храму отець Михайло, керівник місцевого СФГ «Зоря» Сайкевич С.А. Найбільше теплих слів та подарунків отримали першокласники – почесні учасники свята Першого дзвоника. В цьому році за парти сіли 9 хлопчиків та дівчаток, яких радо зустріла перша вчителька Міщина В.А.    

Першокласниця Катерина Маїло та дев’ятикласник Дмитро Бамбулюк веселим переспівом шкільного дзвоника сповістили про початок нового 2017-18 навчального року. І учні всієї школи дружньо помандрували у країну мудрості та знань на перший урок, який присвячений євр ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Oleg | Дата: 21.09.2017 | Коментарі (0)

26.05 для школярів пролунав останній дзвоник, котрий покликав їх до веселої та захоплюючої пори літніх канікул. Це день радості і смутку водночас, адже для одних це закінчення навчального року,  для випускників ( а їх у цьому році у нас 4) - сходинка у доросле життя. В цей день з привітаннями виступила директор школи Ящук Г.В., інспектор райво Сидорук Г.М., настоятель храму о.Михайло, перша вчителька та класний керівник,батьки. У всіх був святковий та піднесений настрій.

Переглядів: 605 | Додав: Oleg | Дата: 20.08.2017 | Коментарі (0)

Початкова школа - це перша сходинка шкільного життя. 4 роки дуже швидко пролітають і  маленькі школярі стають дорослими, готовими ступати на вищу сходинку. Та у нашій школі вже стало традицією проводити школярів у старшу школу. Тому і цього року четвертокласники під керівництвом класовода Міщини В.А. підготували цікаве та змістовне свято, на якому розказували вірші, цікаві історії з життя класу, співали пісні, танцювали. Щирими аплодисментами приймали їх старшокласники у свою родину, а маленькі школярі по-доброму їм заздрили та раділи за них водночас.

Переглядів: 403 | Додав: Oleg | Дата: 20.08.2017 | Коментарі (0)

У травні місяці найменші наші школярі запросили своїх мам, тат, бабусів та дідусів, друзів для того, щоб попрощатися зі своєю першою книгою - букварем. Організувала свято класовод 1 класу Слюсарчук Н.І., яка протягом року допомагала малечі мандрувати сторінками цієї книжки.

Щоб свято було цікавим та запамяталось дітям, в організації свята брали участь учні 2-5 класів,які виконували ролі казкових героїв, нових підручників. А скільки слів подяки пролунало з уст розумників - першокласників, які виразно декламували вірші, співали пісні, танцювали, а потім на згадку про цей день сфотографувались.

Переглядів: 366 | Додав: Oleg | Дата: 20.08.2017 | Коментарі (0)

3 березня у нашій школі відбулися загальношкільні батьківські збори, на які дирекція школи запросила представника Фонду для спільної роботи над проектом  в рамках Програми розвитку територіальних громад Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". В ході обговорення даної теми присутні ознайомились із умовам співпраці та співфінансування. Врахувавши побажання учнів та вчителів у небхідності поповнення кабінету інформатики компютерною технікою, заручившись фінансовою підтримкою спонсорів, сільського голови, батьків учнів, колективу школи. підприємців, було прийняте рішення взяти участь у конкурсі проектів Фонду Ігоря Палиці " Тільки разом".  

А ще на зборах піднімалося не менш важливе і болюче питання: безпечне використання інтернет - ресурсів (відео, інтернет - ігри, сайти) учнями.Психолог нашої школи Бачинська К.С.в цікавій та доступній формі розкрила це питання , вказавши на психологічні особливості дітей. які можуть потрапити до зони риз ... Читати далі »

Переглядів: 1536 | Додав: Oleg | Дата: 12.03.2017 | Коментарі (0)

Проведення родинного свята у ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків стало визначною подією для жителів нашого села. Це чудове дійство гуртує родини і гостей, живить і збагачує дитячі душі. Спільна праця дружнього колективу учнів, вчителів у підготовці приміщення до зустрічі гостей не залишилась без уваги присутніх, що додало всім піднесеного настрою.

Не шкодували глядачі щирих аплодисментів для часників даного заходу, коли зі сцени учні декламували вірші про сімю, родину, Україну, коли звучали пісні у виконанні дзвінкоголосих соловейків нашої школи. Наймолодші учасниці свята долучились до відтворення яскравих традицій та звичаїв нашого народу: у їхньому виконанні прозвучала веснянка. А скільки емоцій викликав танець "Чарлі" у виконанні учнів 7 класу.

Родинне свято у школі завершилось під дружній спів пісні "Заспівай, родино"

Тож сподіваємось, що такі зустрічі залишать глибокий і добрий слід у душах наших дітей, батьків, гостей

Переглядів: 522 | Додав: Oleg | Дата: 05.03.2017 | Коментарі (0)

Ти себе Українкою звала,

І чи краще знайти імя

Тій, що радістю в муках сіяла, Як Україна велика твоя!

Тобі сьогодні хліб і колос

Твоя малеча рідна принесла.

Ти все життя з недугою боролась

Та творчістю ти смерть перемогла!

Саме цими мелодійними словами розпочався ранок у Мирківській ЗОШ І-ІІ ст. , присвячений 146-ій річниці від дня народження талановитої поетеси та жінки з долею, яка ввійшла в свідомість поколінь символом незламності і боротьби,який підготувала вчитель української мови і літератури Макарук Світлана Миколаївна.

З цікавістю та захопленням слухали учні розповідь ведучих - учениць 7 класу Пилипюк Наталії та Поліщук Катерини про родину Косачів - Драгоманових, дитинство майбутньої поетеси, атмосферу , в якій вона зростала, її перші злети та хворобу, з якою Леся вела тридцятилітню боротьбу.

Яскраво доповнили дійство вірші у виконанні учнів 5 - 9 класів.

У шкільній бібліотеці була розгорнута кни ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: Oleg | Дата: 05.03.2017 | Коментарі (0)

 

20 лютого ми  зібрались, аби вшанувати пам’ять Небесної сотні, пам'ять загиблих під час Єврореволюції, Революції гідності, як її називають у народі. Єврореволюція – це національно-патріотичні протестні акції в Україні, передусім проти корупції, соціальної нерівності, свавілля правоохоронних органів та сил спецпризначення, а також на підтримку Європейського вектора зовнішньої політики в Україні.

Три роки минає, як у центрі столиці європейської держави Києві розстріляли безбройних людей на майдані Незалежності.Світ здригнувся від цих кадрів, у це важко було повірити.Вони бігли по вулиці Інститутській, прикриваючись дерев'яними щитами, і падали , немов підкошені.До них підбігали інші, ві ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: Oleg | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

15 лютого минає - 28 років із дня закінчення війни в Афганістані. Але ця війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу, і щоб пригадати ті моменти і вшанувати пам'ять загиблих учні переглянули фільм "Сини - синочки".
 25 грудня 1979 року Радянські війська були введені в Афганістан для виконання інтернаціонального обов'язку. Для тисяч радянських солдат, їхніх батьків, матерів, братів, сестер розпочалася жорстока, кривава війна в Афганістані. 
 Потрапивши на палаючу афганську землю, мужні воїни-інтернаціоналісти всім серцем прийняли її біль, як свій, і до останнього подиху захищали інтереси її багатостраждального народу. 
 В ім'я волелюбного афганського народу, в ім'я миру, братерства на землі вони, не вагаючись, готові були віддати найдорожче — життя. 
6-й учень. Багатьом із них ніколи вже не повернутися до рідної хати, не побачити ні рідних, ні неба, ні гарної землі. Вони поляжуть навіки. К ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Oleg | Дата: 21.02.2017 | Коментарі (0)

 

14 лютого до Дня святого Валентина проводилася розважальна програма, конкурси.

А з чого, власне, усе розпочалось? Мудрець повідав істину людині:
«Кохання й миле серце – річ одна,
Як душі мудрі з розумом єдині,
Отак і їх ніщо не роз’єдна.»

Зійди до мене зіркою із неба,
Вві сні  явися, в мареві прийди.
Тільки не клич і не зови, не треба
Не треба слів, ти руку простягни.

 

 





 



 

 

 

Переглядів: 555 | Додав: Oleg | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz