Четвер, 28.03.2024, 14:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Мирківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Відкриття комп'ютерного кабінету
15:01
Відкриття комп'ютерного кабінету

«Комп’ютерні технології – запорука якісної освіти учнівської молоді» - назва проекту, над яким працювали учні, вчителі ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків. Підсумком проведеної роботи є відкриття комп’ютерного кабінету, яке відбулося 4 жовтня.

         Громадсько активна школа є однією з найефективніших моделей інноваційного розвитку сільських шкіл України, яка не просто надає освітні послуги учням, а й розвиває громаду, залучає батьків та громадськість села до розв’язання освітніх, соціальних, фінансових проблем, які існують як у школі, так і у громаді. Саме школа є ініціатором розвитку місцевої громади, сучасним освітнім, інформаційно–ресурсним центром села.

           За рекомендацією районного відділу освіти на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Мирків було виділено приміщення для кабінету інформатики. Зусиллями батьків та педагогічного колективу школу було підключено до мережі Інтернет. Та застарілі комп’ютери створювали певні труднощі у проведенні уроків, позакласних заходів на належному рівні. Тому виникла гостра потреба у придбанні сучасної комп’ютерної техніки.

           Адміністрація школи та педагогічний колектив, заручившись підтримкою та фінансовою допомогою батьків, районного відділу освіти, молоді та спорту, благодійного фонду І. Палиці «Тільки разом»,  керівника СФГ «Зоря» Сайкевича С.А, фермера – садівника Юхимчука Р.І., сільського голови Лема О.І.,   місцевого підприємця Гуменюк Н.М., випускників школи,  обладнали кабінет інформатики сучасною комп’ютерною технікою, інформаційними стендами.

         Шановні благодійники, ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

           Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

 Хай щастя завжди супроводить Вас,

 Людська повага й шана не минають,

 А вашу мрію й працю повсякчас

 Лиш визнання вінчають!

 Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла !

                                                                              

 

 

 

Переглядів: 613 | Додав: Oleg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz