П`ятниця, 03.05.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Мирківська гімназія Горохівської міської ради Луцького району Волинської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Травень » 13

Учні початкових класів підготували малюнки на конкурс "Стоп Булінг".
Що таке булінг ?
Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців і педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.
Як зрозуміти, що дитина є жертвою булінгу
Діти, які страждають від булінгу, можуть не хотіти йти до школи або ж можуть плакати, вигадувати хворобу у шкільні дні.
Вони не беруть участь у спільній класній діяльності, соціальних заходах.
Часто у дитини змінюється поведінка: вона усамітнюється, поводить себе незвичайно.
Дитина починає губити гроші або речі, приходить додому у порваному одязі чи з ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: Oleg | Дата: 13.05.2021 | Коментарі (0)

      8 та 9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений  тим понад 80 мільйонам людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню – усім полеглим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. В пам’ять про тих, хто загинув на її фронтах, в окопах і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття, члени історичного гуртка (керівник Р.С.Ярема) виготовили паперових журавлів та маки пам’яті, створили інсталяцію «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: Oleg | Дата: 13.05.2021 | Коментарі (0)

       Одне з чільних місць у  Мирківській гімназії належить вихованню любові і дбайливого ставлення до рідної землі, – своєї “малої батьківщини”, її історії, поваги до народних традицій і звичаїв, фольклору, любові до рідної природи. Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла… Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. У зв’язку з цим, одним з пріоритетних напрямів патріотичного виховання учнівської молоді є краєзнавство.                                                           
       5 травня учасники історичного гуртка «Оберіг» (кер. Р.С.Ярема) здійснили історичну мандрівку «Стежками рідного села». Так, як це було ... Читати далі »

Переглядів: 212 | Додав: Oleg | Дата: 13.05.2021 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz